Tilausohjeet

  1. Lisää haluamasi leima(t) ostoskoriin
  2. Täytä omat tietosi: Nimileima, yrityksen nimi, jne.
  3. Varmista, että yhteystietosi ja tilaamasi leimat ovat oikein ja sen jälkeen paina tilaa -nappia.
  4. Saat leimat postitse noin kahden viikon kuluessa. Lasku tulee paketin mukana. Maksuaikaa on 14 päivää.

  

Lisätietoja / vinkkejä

Leimalaji ja leimatyyppi: Valitse yksittäinen tai sarjaleima ja sen jälkeen sopiva tuote.

Paikkakuntaleima: Kerro lisätiedoissa minkä paikkakunnan leiman haluat. Jos paikkakunnallasi ei ole voimassaolevaa paikkakuntaleimaa, sitä voi anoa kunnalta.

Käsityöleima: Käsityöleima voidaan valmistaa korkona tai tavallisena. Mainitse lisätiedoissa, jos toivot käsityöleimaa kaunokirjoituksella.

 

Koko: Leiman koko on sen korkeus eli kehyksen ylä- ja alareunan välinen etäisyys.

Yleisimmät koot:

 Kruunuleimoille on vakioidut koot. Voit käyttää seuraavia kokoja myös muille leimoille.

A = 3.5 mm
B = 2.0 mm
C = 1.5 mm
D = 1.0 mm
E = 0.75 mm
F = 0.55 mm

Pitoisuus: Numerot tarkoittavat jalometallin vähimmäismäärää tuotteessa massan tuhannesosina. Alipitoisuuksia ei sallita Suomessa. Sallitut pitoisuusleimat ovat Suomessa seuraavat:

Pohjamuoto: Merkitse pohjamuoto, jos tarpeen. Uuteen nimileimaan kannattaa valita pohjamuoto sille materiaalille, jota leimaa eniten.

Pohjamuoto on pakollinen ainoastaan pitoisuusleimoissa. Jos tilaat esim. nimileiman korkona, voit valita pohjamuodoksi ei kehystä.

Virallista tietoa jalometallituotteista löytyy TUKES:in sivuilta, kannattaa tutustua.  Kaikki valmistamamme jalometallituotteiden leimat täyttävät TUKES:in vaatimukset.

Jos olet saanut TUKES:sta hyväksynnän uudelle nimileimalle, valitse nimileimalle (tai sarjaleimalle, jossa on nimileima) lisäominaisuus "leimausmalli", niin toimitamme Tukesin vaatimusten mukaisen leimausmallin Tukesiin. Tällöin voit heti uudet leimat saatuasi alkaa käyttää niitä.

Takaisin leimojen tilaukseen